VemKasta

Nationaldagen till ära så tog jag Vemkasta när det firades på Djäkneberget i Västerås.
För dom som inte kan greppa vad namnet VemKasta kommer ifrån, så handlar det om det legendariska Vem vare som fakkin kasta turken. Ett legendariskt Youtubeklipp som startade en hel trend med liknande videos.
Videon: Vem var det som kasta

Discgolfbanan som fanns på Djäkneberget var en rolig stadsbana på 9 hål. Och klippet är från hål 2. Vågade man satsa så var det helt möjligt med hole in one där, men missade man så kunde discen försvinna över kanten bakom och man hade lite att göra innan den satt i korgen.

Själva zonen ligger dock vid dansbanan strax till höger i bilden nedan.
Djäkneberget är en fin plats att ta en fika på under sommaren. Du har utblick över större delar av Västerås centrum och de östliga stadsdelarna

3 reaktion på “VemKasta

Kommentera