Attacken mot Uppsala

 

Torsdagen 11/10 så genomfördes första räden av många av Västeråsturfare i andra städer.
De 5 tappra samlades vid MAX i Västerås innan avfärd till Östra Aros. Sunyour stod för transportfordon som lastades till max  🙂

image

Stone, EzGenesis, Dworak och jag Westeras intog våra platser och avfärden påbörjades.
Jag blev avsläppt i västra ytterkanterna och började med Stoneforrest.
image

Jag hamnade direkt i kölvattnet efter Byggarn4 som bara 30 minuter innan hade passerat här. En mycket bra inledning på vårt övertagande av Uppsala. De övriga i Västeråstruppen slog läger i centrala Uppsala och utgick därifrån åt alla håll.  Tanken var att de flesta zoner i Uppsala skulle tas innan vi drog oss tillbaka.

Jag tog några zoner i nordvästra delen av stan innan jag vände söderut. Vid Mastwatch blev jag upphunnen av Byggarn4. Vi utbytte Turferfarenheter innan han guidade mig till 2 zoner i närheten. Tackar för det  🙂
image

Jag tog mig sen vidare söderut mot Gottsunda där jag senare på kvällen stötte på Stardust och Morgam vid Gottzone . Där lyckades Morgam ta zonen mitt framför mig när vi stod och pratade. Som en klen tröst visade Morgam vägen till 2 andra zoner i mörkret  😉

Nu var jag långt söderut och kylan gjorde sig påmind. Så jag styrde cykeln in mot centrum igen via SLU. De andra gjorde sitt bästa att lägga beslag på zonerna i Uppsala.

image

Väl i centrum så gick det fort att ta ett stort antal zoner innan vi samlade ihop oss för avfärd hemåt.

Strax utanför Botaniska Trädgården samlade vi ihop oss. Vi fick snabbt besök av Flugsio som var överraskad av vår räd i Uppsala. Han hade snabbt blivit av med 60 zoner när vi kom 🙂
En liten stund senare dök även Byggarn4 och Urbangeeks upp och såg till att vi lämnade stan välbehållna.
image

En mycket lyckad Turfresa som för mig resulterade i 60 unika zoner och ungefär 70 zoner totalt. Jag hade några zoner sen tidigare och några besöktes 2 gånger under kvällen.
image

Uppsala var en mycket trevlig stad att cykla i och vi kommer garanterat tillbaka. Det finns fler unika att ta där 🙂

Sen ska övriga Turfsverige veta att det när som helst så kan det dyka upp ett gäng Västeråsturfare som snor zoner.
Ingen stad ska känna sig säker i fortsättningen 😀

14 reaktion på “Attacken mot Uppsala

  1. Hej vilken trevlig blogg!! Hit skall jag komma och läsa igen men skall först ut och Turfa lite=). Har också sett bilspår på gräs och hoppas innerligt att det inte är Turfare som gjort dom… Ha en fin Turf?dag/Alfaturfen

  2. ”Dom är överallt”-känslan då man kollade kartan igår påminde mig en smula om när jag blev jagad av en svärm getingar i somras, på väg mot ”Flygaren”.

  3. Jo det var kul att ni komm och rörde till i grytan. Trevligt att träffa så många ”hardcore”turfare på en gång 😉
    Välkomna tillbaka när som helst 🙂

  4. Pingback: En helg att samla kraft… « West side turfers

Kommentera