Ny omgångsstart

Idag var det dags för ännu en omgångsstart i Turf.
Efter lite funderande så kom jag fram till att jag skulle starta i Eskilstuna denna gång. I Västerås har det de senaste veckorna exploderat med nya Turfare, den ena hungrigare än den andra. Så för att inte slåss med dem i stan så åkte jag till Eskilstuna med min cykel bakpå bilen.
Eskilstuna har varit ganska dött detta år och man har kunnat behålla zonerna länge.

Väl på plats och klockan slår 12 så är jag helt solo i stan NICE
Att turfa i Eskilstuna är en enda lång transportsträcka. Det är långt mellan zonerna och de ger inte speciellt mycket pph. Det finns 37 zoner i Eskilstuna idag och jag tog 36 av dom, den sista är en vattenzon och den har jag tagit tidigare så det behövdes inte denna gång.
Så utflykten till Eskiltuna gav 9700p på den tiden jag var där och jag cyklade 32km.
image

image

Efter Eskilstuna fortsatte jag till Torshälla där jag även plockade en ny unik zon bland ungtjurar.
image

Väl hemma i Västerås så såg jag att allt inte var plockat i stan så jag tog med mig några gulingar på vägen hem. Tog en liten cykeltur direkt när jag kom hem och plockade några till.
Så i skrivande stund så leder jag faktiskt hela Turf. Det lär nog ändra sig fort dock 🙂
Jag ser nu att Eskiltuna vaknat till liv och av de 83 zoner jag tog idag så har jag blivit av med 44 och det fortsätter  :-/

2 reaktion på “Ny omgångsstart

  1. Lite svidigt med en guling bland alla gröna, men grönt är ju i alla fall skönt! 🙂
    Å så en riktigt häftig blid på kalvarna 🙂

    • Hade vilstawater varit den absolut sista zonen så kanske man tagit dopp. Hade varit skönt att svalka sig

Kommentera