55 Holy Turfer

Då var det dags igen för den årliga uppdateringen av rank. Har nu kommit upp mig till den spirituella världen och blivit en Holy Turfer.

Detta skedde på min vanliga lunchrunda här i Västerås. Det blev i zonen HamreTime som jag fick en gudomlig uppenbarelse och levlade upp till 55 ?

Så nu blev min taketid hela 0.2 sekunder kortare och blocktiden 15 sekunder längre. Har inte riktigt kommit på än vad jag ska med all extra tid ?

Så nu är det bara 1.500.000 poäng kvar till 56. Så det blir väl ungefär samma tid nästa år 😉

Vi syns i själens skugga

Kreta

Hade möjlighet att få några dagars semester och åkte då ner till Kreta.

Givetvis skulle man passa på att ta några zoner där nere.

Första jag tog var på Heraklions flygplats. Det är inte den vackraste flygplatsen eller zonen. Men om man har tur så stannar flygplatsbussen mitt i zonen ?

HerAir

Efter några dagars solande och badande så tog vi hyrbilen och åkte västerut på ön och hamnade vid Knossos palats. Vi hade lyckats pricka in varmaste dagen att besöka palatsområdet, så vi svettades gott när vi gick omkring o ruinerna i 40° värme.

Knossos

Efter det så körde vi mot Lake Kournas för bad. Här hyrde vi en paddelbåt i 2 timmar (€18) och trampade lugnt omkring på sjön och badade ibland. Här blev dagens turfdjur överraskande en sköldpadda bland alla fiskar. Denna zon blev en FTT för mig

LakeKournas

Dagen efter körde vi österut istället och hamnade först i Agios Nikolaus och zonen Voulismeni

Efter en stunds strosande här så åkte vidare till …. på sydsidan. Här ligger zonen vid ett gammalt venetianskt fort vid hamnen i Ierapetra

Ännu en FTT

PirgosKoules

Passade även på att ta zonerna i Hersonissos. Först den vid muséet Lychnostatis

Lychnostatis

Sen vid kyrkan Agios Nikolaos

Zone:AgiosNikolaos