Brickcapezone

Efter gårdagens rejäla körning så blev det en lugn kvällstur ut till de östra delarna av stan. Turen resulterade i 22 zoner och det blev 20km totalt.

Bland annat så passerades Brickcapezone nere vid mälaren. Det är en ganska behaglig utsikt utöver vattnet från den zonen. Som lite kuriosa så kan man nämna att hockeylegendaren Niklas Lidström bygger nytt hus inte långt från zonen.

image

Målen omgång 24

Som så många andra så har jag mål denna omgång. Även om de är lite blygsamma.

– Minst 100.000 poäng
(hade samma mål förra omgången och hamnade på 156622 så det borde inte vara något problem)

– Fota 5 andra turfare 😀

– Försöka ta 50 unika zoner. Detta kräver en utflykt till en annan större stad. Vi får se om det blir Uppsala, Stockholm eller Örebro

Tyvärr kommer det inte bli så mycket turfande på vardagarna pga nytt jobb med vad allt det innebär. Så därför är inte målen denna gång så höga

Extrarunda & 100 zoner

När jag satt hemma under kvällen så såg jag dels att alla mina zoner försvann som snöbollar i helvetet och även att TSV var ute och rensade stan.
TSV var ute i västra delarna och närmade sig city då jag bestämde mig för att göra en kupp. Stealthade ner till centrum och slog på GPS:n vid Growzone. Det väckte nog TSV som fick full fart till de centrala zonerna.
Vi körde ett rejs om de 10 centrala zonerna vilket resulterade i att vi fick 5 var. På vägen hem så bev det ett lugnare tempo. Plockade Firearm som zon nr 100 under dagen, vilket kändes bra.

Passerade även 7016 tagna zoner under kvällen 🙂

Snabbturen finns här
http://warded.se/turf/session/dceca5a0cfc8b0fcf3aad29290357973

Ny omgångsstart

Idag var det dags för ännu en omgångsstart i Turf.
Efter lite funderande så kom jag fram till att jag skulle starta i Eskilstuna denna gång. I Västerås har det de senaste veckorna exploderat med nya Turfare, den ena hungrigare än den andra. Så för att inte slåss med dem i stan så åkte jag till Eskilstuna med min cykel bakpå bilen.
Eskilstuna har varit ganska dött detta år och man har kunnat behålla zonerna länge.

Väl på plats och klockan slår 12 så är jag helt solo i stan NICE
Att turfa i Eskilstuna är en enda lång transportsträcka. Det är långt mellan zonerna och de ger inte speciellt mycket pph. Det finns 37 zoner i Eskilstuna idag och jag tog 36 av dom, den sista är en vattenzon och den har jag tagit tidigare så det behövdes inte denna gång.
Så utflykten till Eskiltuna gav 9700p på den tiden jag var där och jag cyklade 32km.
image

image

Efter Eskilstuna fortsatte jag till Torshälla där jag även plockade en ny unik zon bland ungtjurar.
image

Väl hemma i Västerås så såg jag att allt inte var plockat i stan så jag tog med mig några gulingar på vägen hem. Tog en liten cykeltur direkt när jag kom hem och plockade några till.
Så i skrivande stund så leder jag faktiskt hela Turf. Det lär nog ändra sig fort dock 🙂
Jag ser nu att Eskiltuna vaknat till liv och av de 83 zoner jag tog idag så har jag blivit av med 44 och det fortsätter  :-/

Första inlägget

Välkommen till min turfblogg.
Då jag är av den något äldre generationen så får vi se vad jag kan skapa med en blogg. Det faller sig inte lika naturligt som de yngre som är uppvuxna med bloggvärlden.

Men vafan, vi gör ett försök 😀